En Joc !!!
En Joc !!! - Federació Catalana d'Esquaix - Les notícies

Notícies


ESTATAL.L'Esquaix català triomfa en els campionats d'Espanya a Pontevedra
Nilo Vidal i Nacho Fajardo campions a Sots-15 i sots-11
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaAquest cap de setmana, Pontevedra va acollir el campionat d’Espanya sots-11 i sots-15, amb la participació dels millors jugadors estatals, entre ells els nostres jugadors catalans.

En la categoria sots-11 masculina, el campió va ser el jugador del Esquaix Igualada, Ignacio Fajardo, amb només 9 anys, que va derrotar en el final a Alvaro Martin d’Andalusia.

En la categoria sots-15 masculina, el campió va ser el jugador del Estival Park, Nilo Vidal, en derrotar en semifinals a Pol Marin del Can Melich Club, el qual va quedar finalment en tercera posició, i en la final al madrileny Sergio Garcia. Destacar que amb aquest resultat, Nilo, representarà la selecció Espanyola en la seva categoria en els pròxims europeus que es disputen a Girona.

Les campiones en sot-11 femení i sots-15 femení varen ser la gallega Icia Rivero i la murciana Cristina Gomez, respectivament.

D’aquesta manera, s’ha tornat a demostrar que l’esquaix català te una de les millors canteres de tota Espanya.

 Federació Catalana Esquaix i Raquetbol. Rambla de Guipúscoa, 23-25 5a planta porta C 08018 Barcelona. Telf. 93-307.95.60
CIF: Q-5856051-G info@esquaix.cat
Inscrita en el Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 4571 al Tom 3 del llibre d'entrada
i a la secció tercera, volum 1, assentament 51, per Resolució del Director General de l'Esport, de data 11 de març de 1995.

En Joc !!!