En Joc !!!
En Joc !!! - Federació Catalana d'Esquaix - Les notícies

Notícies


SOFT-RŔQUET - Pablos,Mateu i Fernandez campions al Open Manfer
Es va disputar al Club Natació Barcelona
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaDurant la setmana del 1-4 de Juliol i amb 34 participants s’ha celebrat la 7Ş prova del Circuit MANFER de Soft-rŕquet a a les instal•lacions del Club Natació Barcelona.

En la categoria femenina, i després de jugar una lligueta, la guanyadora ha estat Elena Mateu (Bonasport), segona Susana Santacatalina (Can Mčlich), tercer Mercedes Möler (Can Mčlich) i quarta Pilar Martín (CN Sant Andreu).

En la categoria de Veterans + 55, i també jugant lligueta, el guanyador ha estat el nostre patrocinador Manel Fernández (Independent) després de guanyar tots els seus partits, segon Ramón López (Can Mčlich), tercer Josep MŞ Piulach (Bonasport) i quart Carlos Santana (Bonasport).

En la categoria absoluta , i en el quadre de consolació, el campió ha estat José Martínez (CN Sant Andreu) després de derrotar en la final a Joan Guibernau (Bonasport) per 2/1. En el quadre principal les dues semifinals van estar molt disputades, la primera entre Jesús Pablos (CN Sant Andreu) i Oscar Pérez (Bonasport) va tenir una duració de més d’una hora amb resultat final de 2/1 per Jesús Pablos. La segona la van jugar Carlos Rincón (Nick Esports) i Jordi Mitjŕ (Can Mčlich) amb resultat de 2/0 per Jordi Mitjŕ. Finalment a la final el guanyador va ser Jesús Pablos per 2/1 sobre Jordi Mitjŕ, després de remuntar el primer joc en contra i també amb més d’una hora de duració.

 Federació Catalana Esquaix i Raquetbol. Rambla de Guipúscoa, 23-25 5a planta porta C 08018 Barcelona. Telf. 93-307.95.60
CIF: Q-5856051-G info@esquaix.cat
Inscrita en el Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 4571 al Tom 3 del llibre d'entrada
i a la secció tercera, volum 1, assentament 51, per Resolució del Director General de l'Esport, de data 11 de març de 1995.

En Joc !!!