Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 5 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisSOFT-RÀQUET. Pau Honorato guanya a Terrassa
Es va disputar al Esquaix Marconi un altre prova del circuit MANFER
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaAquest Dissabte es va disputar en les instal•lacions de l'Esquaix Marconi del circuit Manfer Català de Soft-ràquet en les categories absolutes masculina i femenina i veterans més de 45 anys i més de 55 anys.

Comencem per la categoria de més de 55 anys on el jugador Manel Fernandez es va fer amb el triomf davant el jugador de l'Esquaix Marconi Toni Gamez per un resultat de 2-0 Manel Fernandez va demostra la seva superioritat i li confirma com el jugador número un en la seva categoria. Anteriorment tant Manel com Antoni van quedar guanyadors dels seus respectius grups.

En la categoria de més de 45 anys va ser David Cornudella del CN Sant Andreu que es va imposar en la final a Xavi Hita jugador de l'Esquaix Marconi per un 2-0 intens partit on tots dos després de guanyar el seu partits de la lligueta van arribar invictes a aquesta final tots dos jugadors es consoliden en el rànquing de més de 45 anys.

En la categoria femenina es va imposar Maribel Calabozo del club Nick Esports que va derrotar en la lligueta a Pilar Martin del CN Sant Andreu i a Mercedes Moller del Can Melich Club.

Finalment en la categoria absoluta triomf dels jugadors del Marconi Pau Honorato que va derrotar a Xavi Martinez del CN Barcelona que en el seu partit de semifinals qui es va haver de retirar per lesió i això li donava a Pau un major descans per afrontar la final. En l'altra semifinal Xavi Hernandez del Marconi es va enfrontar al seu company Edi Gasulla al qui va guanyar per un 2-0. Així la gran final va ser jugada pels jugadors Pau Honorato i Xavi Hernandez. Els dos ens van donar la millor final possible on es va imposar Pau per un 2-1 amb parcials de 15-13, 15-17 i 11-15 en un partit d'una hora i quinze minuts on va haver-hi punts increïbles i que als presents ens van fer gaudir del millor soft-ràquet del moment.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª