Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 5 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisGran nivell al Campionat de Catalunya de Veterans 2013
Es va disputar al Esportiu Rocafort de Barcelona
En les instal•lacions de l’ Esportiu Rocafort s'ha celebrat aquest cap de setmana passat el Campionat de Catalunya de Veterans Individual. Els millors jugadors veterans de Catalunya s'han donat cita en aquest esdeveniment, que en opinió dels participants i del públic en general ha estat el de major nivell dels últims anys . A més, la participació ha estat molt elevada: més de 50 jugadors de tots els racons de Catalunya.

Els resultats finals no van deixar massa lloc a les sorpreses. Potser en la categoria +45 es podria dir que va haver-hi més emoció, ja que el màxim favorit, Ignasi Herms ( Esquaix Igualada ) va perdre en la final davant David Febrer ( Nick Esports ), qui en un gran estat de forma va aconseguir batre al seu rival per 3-2. En consolació, victòria per a Jesús Alonso davant David Cornudella (tots dos jugadors del C.N. Sant Andreu ).

En +55, el guanyador va ser Miguel A. Paul ( C.N. Sant Andreu ); subcampionat per a Toni Reillo (Nat´s Sports ), i tercer lloc per al veterà jugador de Esportiu Rocafort John Blythe Reid.

Molt emocionant va ser la final en +50. El favorit, Jose L. Hevia ( Nick Esports ) va haver d' emprar-se a fons per derrotar a Manel Coronel ( Punt Groc ) per 3-2, amb 11-9 en el cinquè joc. En la consolació, victòria de Toni Murillo davant Albert Buldó, els dos de Esportiu Rocafort.

En la categoria més competida, +40, Xavi Silvestre (C.T. Sabadell ) va complir amb els pronòstics i es va adjudicar la seva categoria amb gran autoritat, derrotant en la final al jugador del Esportiu Rocafort Juanjo Gil per 3-0. Prèviament havien guanyat en semis a altres grans: Santi Bos ( Anyòs Park ) i Jordi Navinés ( Esportiu Rocafort ). En la final de consolació corresponent, el jugador de Anyòs Park Marc Ripoll va derrotar a Jordi Hernandez, d'Esquaix Marconi.

I finalment, en +35, Ignasi Herms sí que va poder aixecar el trofeu de campió, encara que després d'una dura batalla amb Marc Gutierrez ( C.N. Sant Andreu ), que es va resoldre per 3-2. El campió de consolació va ser Raúl Carnerero ( Metasports ), que va guanyar a David Alcalde ( C.N. Sant Andreu ) en la final.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª