Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 5 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisFlores i Tanner campions de la Copa Federació 2013
Gran inscripció a Girona
El passat cap de setmana, les instal•lacions del Gimnas Punt Groc de Girona, va acollir la Copa Federació 2013 u un altre prova del circuit DUNLOP infantil i de veterans, amb un total de 95 jugadors de tots els clubs de Catalunya.

En la Copa Federació, els guanyador varen ser Ivan Flores del Malibu Esportiu i Regina Tanner del Esportiu Rocafort, en derrotar en les seves finals, respectivament, al jove Iker Pajares del Malibu Esportiu i Pilar Martin del CN Sant Andreu. Els guanyadors de la fase de consolació varen ser David Febrer i Maribel Calabozo, tots dos del club Nick Esports de Barcelona. Destaquem, en el quadre masculí, el gran partit de semifinals entre Iker i Dani Pascual del CN Sant Andreu, amb un resultat de 3 jocs a 1, en un partit molt igualat.

En el circuit DUNLOP Infantil, es varen jugar 4 categories. En categoria sots-11 el guanyador va ser Pol Salvador del Triops de Banyoles i segon classificat el seu company de club Marti Bahi. En la categoria sots-13 i sots-15, el guanyador va ser el jove Pablo Dolz del CN Sant Andreu en derrotar a Nacho Fajardo del Igualada Squash en la final. Per últim, la categoria sots-17, el guanyador va ser Yifan Xue del Triops en derrotar a Alex Milessi del Can Melich Club.

Per últim, en el circuit veterans, es varen jugar dues categories. En la categoria de més de 35 anys, el guanyador va ser el local Jordi Navines en derrotar al seu company Elies Solis en la final i en la categoria de més de 45 anys, el guanyador va ser David Febrer del club Nick Esports en derrotar al local Manel Coronel.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª