Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 5 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisSOFT-RÀQUET. Victor Montserrat i Sara Garcia campions d'EspanyaJaume Puig i Ricard Llavinés campions en veterans
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaEl passat cap de setmana, el Club Natació Sant Andreu va acollir el campionat d’Espanya individual de Soft-ràquet, en categoria masculina, femenina i veterans. Més de 60 inscrits van disputar-se aquest prestigiós campionat.

En categoria masculina, el guanyador va ser Victor Montserrat del Arsenal de Barcelona en derrotar al local Dani Pascual en un dur partit per 2 jocs a 0. En semifinals, varen derrotar a Nilo Vidal del Euro Sport de Salou i el local Jesus Pablos. La fase de consolació va ser pel local David Alcalde.

En categoria femenina, la guanyador va ser Sara Garcia del Euro Sport en derrotar a Elena Mateu del Bonasport de Barcelona en la final. La fase de consolació va ser per Maribel Calabozo del Nick Esports de Barcelona.

En la categoria veterans, en la de més de 45 anys el guanyador va ser Jaume Puig del Arsenal en derrotar a Jesus Montero del Esportiu Rocafort de Barcelona i en la de més de 55 anys el guanyador va ser el local Ricard Llavinés en derrotar al seu company de club Miguel Angel Paul en la final.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª