Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 5 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisTanner i Pajares campions a l'Open Anyós
Varen derrotar a Vallee i Pascual a la final
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaAquest passat cap de setmana, les instal•lacions del Club Anyós Park de La Massana, Andorra, va acollir l’Open Anyós Park, de categoria especial masculina i femenina amb 2000€ en premis en metàl•lic i amb les millors raquetes catalanes. Des de Divendres dia 14 de Juny fins el Diumenge dia 16 de Juny es varen poder veure grans partits.

Divendres al vespre varen començar la primera ronda, on tots els favorits varen guanyar els seus partits. Destacar el partit entre Dani Quian del Nick Esports i el local Santi Bos amb el resultat de 3 a 1 del primer, amb parcials molt ajustats.

Dissabte al matí es varen disputar els vuitens de finals del quadre masculí i la primera ronda de la lligueta femenina. Destacar el partit entre el local Lluis Suarez i Jesus Pablos del CN Sant Andre, amb un 3 a 2 per aquest últim, remuntant un 2 a 1 en contra i el partidàs entre Xavi Blasco del Squash Blanes i Dani Quian, amb un 3 a 1 pel primer, en un partit molt igualat i físic.

Dissabte al migdia es varen disputar els quarts de finals, amb victòries dels 4 primers caps de sèries (Ivan Flores, Iker Pajares, Xavi Blasco i Dani Pascual) davant de Edmon Lopez del Can Melich Club, Dani Ramirez del Nick Esports, Jesus Pablos del CN Sant Andreu i Jordi Navines del Gimnàs Punt Groc.

Dissabte a la tarda, es varen jugar les semifinals del quadre masculí i la segona ronda de la lligueta femenina. Iker Pajares del Malibu Esportiu va donar la sorpresa en derrotar per 3 jocs a 1 al actual campió de Catalunya Ivan Flores (del seu mateix club) i Dani Pascual del CN Sant Andreu va derrotar per 3 jocs a 1 a Xavi Blasco del Squash Blanes.

Per últim, Diumenge al matí es varen disputar les finals de consolació i les finals dels quadres principals.

En la categoria femenina, Regina Tanner del Esportiu Rocafort va derrotar a la seva companya de club Celine Vallee per 3 jocs a 2 en una final molt igualada.

En les consolacions masculines, la de la 1a ronda va ser pel local Santi Bos en derrotar a Jorge Monterde del Esportiu Rocafort i en la de 2a ronda va ser per Dani Quian del Nick Esports en derrotar a Gerard Garcia del CE Esquaix Vilatorrada.

La final masculina, va ser l’última en jugar-se, amb victòria del jove Iker Pajares del Malibu Esportiu davant de Dani Pascual del CN Sant Andreu per 3 jocs a 0, amb parcials 11/9 11/1 11/8.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª