Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 5 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisGran nivell al Opens d'Esquaix i Soft-ràquet a Banyoles
Es va disputar a Banyoles amb més de 50 participants
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaDurant els dies 28 i 29 de juny al club Triops Banyoles s’ha celebrat el cinquè open d’esquaix "Tecnifibre Automatismes JIMM" i el sisè open "MANFER" de soft-ràquet amb més de 40 participants de tota Catalunya.

A la categoria femenina de soft-ràquet la guanyadora ha estat Mercedes Möller de Can Melich Club, segona Pili Martín de CN Sant Andreu, tercera Cinthya Servellón de Triops Banyoles i quarta classificada Núria Brunso de Triops Banyoles.

En categoria veterans +55 el nostre patrocinador "MANFER" Manel Fernández ha estat el guanyador, segon Ramón López i tercer Carlos Belart.

A la categoria absoluta gran partit de semifinals entre Arnau Farré (Malibú Esportiu) i el favorit Jordi Mitjà (Can Melich Club) amb victòria ajustada del segon per 2/1. A la final Mitjà s’imposava clarament a David Cornudella de CN Sant Andreu. El quadre de consolació se l’ha endut Jose Lorenzo del Geieg davant de Javi Fuentes del Metasports per un 2/1 16-14 al tercer joc.

Pel que respecte a l’esquaix i començant per les noies, Maribel Calabozo ha imposat el seu joc i experiència per proclamar-se campiona sense cedir cap joc. La jugadora local Cinthya Servellón ha mostrat una important progressió imposant-se a Raquel Folch del Gent d´Or de Valls (tercera classificada), a Pili Martín (quarta classificada) i a la jugadora novell Marta Sáez del Triops Banyoles.

En categoria masculina el guanyador ha estat David Febrer del Nick Esports que malgrat el dur quadre que ha tingut ha derrotat a vuitens de final a Edu Abella del CN Sant Andreu 3/2, a quarts a Toni López del CNSant Andreu 3/1, a semifinals al jugador local Àlex Luque 3/0 i a la gran final al gironí del Punt Groc Marc Anglada per 3/0. En consolació Eduard Abella s’ha imposat al seu company David Cornudella per 3/0.

Èxit organitzatiu i de participació i especial agraïment a jugadors, patrocinadors (Tecnifibre, Manfer, Automatismes JIMM, Haribo, Fruitera Jeroni i Podium Banyoles) i responsables del club.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª