Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 5 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisSOFT-RÀQUET - Pablos,Mateu i Fernandez campions al Open Manfer
Es va disputar al Club Natació Barcelona
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaDurant la setmana del 1-4 de Juliol i amb 34 participants s’ha celebrat la 7ª prova del Circuit MANFER de Soft-ràquet a a les instal•lacions del Club Natació Barcelona.

En la categoria femenina, i després de jugar una lligueta, la guanyadora ha estat Elena Mateu (Bonasport), segona Susana Santacatalina (Can Mèlich), tercer Mercedes Möler (Can Mèlich) i quarta Pilar Martín (CN Sant Andreu).

En la categoria de Veterans + 55, i també jugant lligueta, el guanyador ha estat el nostre patrocinador Manel Fernández (Independent) després de guanyar tots els seus partits, segon Ramón López (Can Mèlich), tercer Josep Mª Piulach (Bonasport) i quart Carlos Santana (Bonasport).

En la categoria absoluta , i en el quadre de consolació, el campió ha estat José Martínez (CN Sant Andreu) després de derrotar en la final a Joan Guibernau (Bonasport) per 2/1. En el quadre principal les dues semifinals van estar molt disputades, la primera entre Jesús Pablos (CN Sant Andreu) i Oscar Pérez (Bonasport) va tenir una duració de més d’una hora amb resultat final de 2/1 per Jesús Pablos. La segona la van jugar Carlos Rincón (Nick Esports) i Jordi Mitjà (Can Mèlich) amb resultat de 2/0 per Jordi Mitjà. Finalment a la final el guanyador va ser Jesús Pablos per 2/1 sobre Jordi Mitjà, després de remuntar el primer joc en contra i també amb més d’una hora de duració.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª