En Joc !!! - Tennis - NotíciesNotícies


Tennis. 13è Circuit Anella de Catalunya ITF

S’ha celebrat a les instalacions del Club Tennis Manresa la final de la segona setmana del 13è Circuit Anella de Catalunya ITF d’enguany.

En aquest torneig satèl.lit puntuable per l’ATP de tennis, la participació ha estat de 128 jugadors a la fase prèvia, de 32 a la fase final individual i 16 parelles de dobles.

Després d’unes disputades eliminatòries que donaren uns difícils partits de quarts de final, guanyats a tres sets per part del finalistes, has va disputar la gran final entre el cap de sèrie número 1, Albert Montañés, del Club Tennis Barcino (292 del ránking ATP), i el cap de série número quatre, Rubén Ramírez, del CT Montemar. En la final van veure un clàssic partit de terra batuda amb molts intercanvis de cops de fons de piste i amb igualtat en el primer set i fins la meitat del segon. L’esgotament del jugador d’Alacant Rubén Ramírez, va decantar el resultat cap a un 6-4, 6-3 favorable al favorit, Albert Montañés que encapçala el Circuit Anella.

Tambè es jugà la final de dobles, guanyada per la parella Giner-Viuda davant de Trujillo-Martin per 7-5 i 6-2.

Amb gran assistència de públic, la final fou presidida per l’alcalde de Manresa, Sr.Jordi Valls, el conseller d’esport de la ciutat, Sr.Josep Empez i el president del Club Tennis Manresa, Sr.Josep María Marcos.


Informació aportada per la
F
ederació Catalana de Tennis


© En Joc !!! C/ Bailén, 56, 1º 1ª. 08009 Barcelona Telf. 93-244.87.40 Fax. 93-244.87.41 enjoc@enjoc.com


En Joc !!!