En Joc !!! - Tennis - NotíciesNotícies


Tennis. 13ª edició del Circuit Satèl.lit Anella Catalunya 2000

El tennista murcià David Caballero es va proclamar vencedor absolut de la 13ª edició del Circuit Satèl·lit Anella Catalunya 2000, dotat amb 25.000 dòlars en premis, al sumar 51 punts, tres més que el segon classificat, el jove català de 17 anys Marc

Caballero va assolir aquesta fita malgrat no guanyar cap de les quatre proves, disputades al Cercle Sabadellès, CT Manresa, TC Badalona i Atlètic Terrassa Hockey Club, però va ser el més regular de tots el participants, arribant a dos finals ( Badalona i Terrassa), una semifinal (Sabadellès) i una segona ronda (Manresa).

Els vint-i-quatre millors tennistes dels tres primers torneigs van participar a la última prova, el Màsters del Atlètic Terrassa. Abans de començar, hi havia un bon grapat de jugadors amb possibilitat de fer-se amb el Circuit, a banda de Caballero i López, també Albert Montañés i Quino Muñoz. Molt aviat es va quedar fora de totes les opcions el madrileny Muñoz, que va vèncer al Sabadellès la primera setmana. Gran part de l’ interès del torneig de Terrassa va consistir en saber si Marc López seria capaç d’arribar tan lluny com va fer a Badalona, on es va proclamar campió. El jugador de la FCT va caure en quarts de final davant de Manuel Sala i va quedar fora de la lluita de l’Anella. Aquesta situació la va saber aprofitar Caballero, el qual arribant a la final del Terrassa tenia matemàticament a la seva butxaca els punts necessaris per endur-se aquest prestigiós satèl.lit.

En Joc !!!

El partit final del Màsters va confirmar el bon nivell tennístic de Manuel Sala, un jugador d’ Elx que treballa amb José Luis Aparisi. Sala, en una hora i 52 minuts va guanyar a David Caballero per 5-7, 6-1 i 6-2. Va poder vèncer molt abans si arriba a aprofitar el 4-1 i servei que va tenir a la primera màniga. Va ser una final força ràpida i entretinguda, on tots dos jugador es van fer amb un bon numero de punts ATP, un dels objectius d’ aquest Anella. En la prova de dobles, va vèncer la parella formada per Juan Giner i Emilio Viuda, derrotant a Pedro Nieto i Javier Pérez Vázquez per 4-6, 6-1i 6-4. Giner i Viuda van arrasar al Circuit. També van guanyar a Manresa i Badalona.

RESUM 13e. ANELLA DE CATALUNYA 2000

CIRCUIT SATEL.LIT ATP

1. David Caballero, 51 punts circuit-27 punts ATP
2. Marc López, 48 punts circuit-22 punts ATP
3. Albert Montañés, 47 punts circuit-18 punts ATP
4. Manuel Sala, 45 punts circuit-17 punts ATP
5. Juan Giner, 37 punts circuit-12 punts ATP
6. Rubén Ramírez, 34 punts circuit-10 punts ATP
7. Quino Muñoz, 30 punts circuit-7 punts ATP
8. Oscar Hernández, 29 punts circuit-6 punts ATP
9. Gabriel Trujillo, 26 punts circuit-5 punts ATP
10. David Ferrer. 18, 5 punts circuit-3 punts ATP

En Joc !!!


Informació aportada per la
F
ederació Catalana de Tennis


© En Joc !!! C/ Bailén, 56, 1º 1ª. 08009 Barcelona Telf. 93-244.87.40 Fax. 93-244.87.41 enjoc@enjoc.com


En Joc !!!