En Joc !!! - Tennis - NotíciesNotícies


Carme Gajo es va fer amb l’Open Femení de Tennis I.T.F.’2000

S’ha disputat en el Real Club de Polo de Barcelona l’Open Femení de Tennis ITF 2000.

En aquest campionat, amb una dotació de 10.000 $ dòlars en premis i que atorga punts per a la classificació WTA, hi han participat joves promeses de 17 països.

En el quadre final arribaren a la ronda de quarts de final 5 estrangeres, H. Besovic, B. Rosenberger, K. Basternakova, S. Weis y K. Chevalier, i 3 espanyoles P. Aznar, B. Cabrera i la guanyadora M. Carme Gajo.

A la ronda de semifinal arribaren les tres espanyoles i una sola estrangera, K. Basternakova, fet que demostra el bon nivell que des de la base està adquirint el tennis femení espanyol.

La final, amb gran assistència de públic i personalitats, la varen disputar la catalana M. Carme Gajo i la malaguenya Beatriz Cabrera, disputant un partit molt renyit i emocionant amb jugades de gran qualitat tennista. Va resultar guanyadora M. Carme Gajo per 6/76 6/3 i 6/2.

La competició de dobles ha estat així mateix molt disputada. En l’enfrontament entre les germanes argentines Vansa i Erica Krauth i les espanyoles González i Sitjà es van imposar a les primeres per 7/65 6/3. Les germanes Krauth van demostrar una gran compenetració durant tot el torneig i es va adjudicar la victòria amb gran autoritat.

Aquest torneig internacional ha estat un repte organitzatiu per a la secció de tennis del Reial Club de Polo, després de molts anys de no organitzar esdeveniments tennístics d’alt nivell. El mes de setembre aquest club organitzarà l’Open Masculí de Tennis ITF’2000.

En Joc !!!


Informació aportada per la
F
ederació Catalana de Tennis


© En Joc !!! C/ Bailén, 56, 1º 1ª. 08009 Barcelona Telf. 93-244.87.40 Fax. 93-244.87.41 enjoc@enjoc.com


En Joc !!!