Esquaix


Actualment estem treballant i desenvolupant el que serà un nou concepte d'acadèmia de tennis: PRO-AB TEAM.


PRO-AB TEAM té previst començar a funcionar el dia 1 de setembre del 2000. Però ja portem molt de temps donant-li forma i concretant totes les idees que vam dir que posaríem en marxa algun dia.


Creiem que el tennis necessita un nou concepte d'acadèmia de tennis, que aposti molt fort per la professionalitat i pel treball personalitzat, però que no oblidi en cap moment la vessant humana i formativa de l'alumne, del jugador. Perquè al darrera de cada alumne hi ha una persona. Una persona que mentre està creixent, vol destacar en un esport, però ha de seguir estudiant, formant-se i relacionant-se. I que hi dedica una part molt important de la seva vida. Per això neix PRO-AB TEAM. Per oferir un millor servei i per respondre amb les màximes garanties.


PRO-AB TEAM ofereix un concepte d'Acadèmia de tennis que sobresurt per la seva professionalitat i per la seva dedicació en tots sentits.

Volem que l'alumne tingui el millor equip de professionals al seu servei: entrenadors, preparadors físics,fisioterapeutes, metges esportius, psicòlegs, etc… I també volem que el jugador gaudeixi de les millors instal.lacions i de la millor infraestructura , es a dir, pistes de tennis, gimnasos, centres d'estudi, residència, àmplies possibilitats d´acords amb sponsors així com un assessorament personalitzat en tots els àmbits.


Però també volem que el jugador tingui dins l'Acadèmia una formació integral com a persona. Que aprengui valors tan importants avui en dia com són l'educació, el respecte, la capacitat de sacrifici, la disciplina, així com una actitud de constància i de superació davant situacions difícils. Volem que segueixin una vida sana lluny de vicis i males costums. Perquè el tennis també et permet aprendre tot això i un dels nostres reptes és que els nostres alumnes ho assimilin i ho apliquin en tot moment.


Per això es crea PRO-AB TEAM. Perquè creiem que és necessari aquest concepte, molt més ampli, d'Acadèmia de tennis. wVolem arribar a tots aquells nois i noies que tinguin qualitats per aquest esport, i que almenys ho puguin provar.

L'Escola d'Alta Competició tindrà un paper molt important a PRO-AB TEAM. Però a l'Acadèmia també volem promocionar i difondre el tennis a totes les edats i nivells. Perquè pensem que el tennis ha d'estar a l'abast de tothom. Per això posarem en marxa:

  • Escoles de tennis d'iniciació i perfeccionament.
  • Promoció del tennis als col.legis.
  • Organització de tot tipus d'activitats tan esportives com extra-esportives.
  • Altres projectes i competicions que estem estudiant.

PRO-AB TEAM dirigirà i gestionarà dues magnífiques instal.lacions:

  • Una seu central a Barcelona capital, el Club Esportiu Hispano-Francès.
  • Una subseu a la província de Girona, a la Costa Brava, el Club Esportiu Tipi Park., a Santa Cristina D´Aro. Tenim en estudi una altra subseu al Vallès.
Il.lusió i motivació no ens en falta. Volem aportar-hi la màxima dedicació i serietat. I volem transmetre-ho a tothom. Els nostres alumnes creixeran i milloraran com a tennistes, creixeran i milloraran com a persones. Informa-te'n al x.budo@teleline.es o al telèfon 619.717.205